logo -- ZEN Spa Kontakt Cjenik
logo
logo

ZEN Spa tretmani

Uživajte u našim tretmanima za mršavljenje

Maderoterapija i anticelulitna masaža popularni su tretmani usmjereni na poboljšanje izgleda kože i promicanje cjelokupnog zdravlja i dobrobiti.

Maderoterapija je neinvazivna tehnika masaže koja koristi drvene alate za ciljanje određenih dijelova tijela. Drveni alati dizajnirani su za poticanje protoka krvi, smanjenje upale i pospješivanje limfne drenaže, pomažući u uklanjanju toksina i smanjenju pojave celulita. Maderoterapija također može pomoći u toniranju i oblikovanju tijela, poboljšati teksturu i elastičnost kože.

Anticelulitna masaža je, pak, ciljani tretman usmjeren na smanjenje pojave celulita, a naše Ulje Bršljana jača tonus kože i potiče proizvodnju hijaluronske kiseline, prokrvljenost i bolju cirkulaciju, te u kombinaciji sa anticelulitnom masažom može pomoći u razgradnji tvrdokornih masnih naslaga, smanjiti pojavu rupica na koži te poboljšati tonus i teksturu kože.

Anticelulitna masaža
MaderoterapijaMaderoterapija

S maderoterapijom možete doživjeti jedinstven i učinkovit način oslobađanja od stresa i napetosti u tijelu. Ova tehnika masaže koristi drvene alate koji su posebno dizajnirani za vršenje pritiska na određena područja tijela, te tako prodiremo u dublje slojeve kože. Stimulira se limfni sustav i organizam se oslobađa od štetnih toksina. Ubrzava se metabolizam, dolazi do trošenja masti, a ubrzana cirkulacija potiče celulit na izbacivanje kroz urinarni ili probavni trakt.

zen spa maderoterpija
zen spa maderoterpija

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je odličan način da smanjite pojavu celulita i poboljšate cjelokupno zdravlje vaše kože. Celulit je stanje koje se teško moze riješiti samo dijetom i vježbanjem. Možemo prilagoditi plan tretmana prema vašim specifičnim potrebama i ciljevima i pomoći vam da postignete glatkiju kožu zdravijeg izgleda. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim mogućnostima anticelulitne terapije.Naši najpopularniji preparati za mršavljenje

Ulje bršljana

Ulje bršljana poznato je po svojim izuzetnim svojstvima. Između ostalog jača tonus kože i potiče proizvodnju hijaluronske kiseline, prokrvljenost i bolju cirkulaciju.

To su samo neki od razloga da nas posjetite u našem salonu gdje koristimo vrhunska ulja u anticelulitnoj masaži za savršeni tretman vaše kože. Nemojte čekati, već odmah dogovorite svoj termin!

zen spa masaze
zen spa maderoterpija

Anticeluliti Tonik

Anticelulitni tonik s kofeinom sadrži "Actigym" formulu. Potiče cirkulaciju i limfnu drenažu. Djeluje na elastičnost i zategnutost kože. Hidrolat lovora ostavlja kožu glatkom i mekom.

Nakon završenog anticelulitnog tretmana i tuširanja mlakom vodom, na još vlažnu kožu nanosimo ovaj tonik i s njim završavamo Vaš anticelulitni tretman.

NO Pain Oil

Pripravak bogat eteričnim uljima koji se poput borovice koriste kod neuralgija, grčenja mišića ili bolesti zglobova. Djeluje antireumatsko, antiseptičko i stimulativno. Crni papar blago zagrijava tijelo. Ulje potiče cirkulaciju i izbacivanje štetnih tvari i viška vode iz tijela pa se može koristiti i protiv edema i celulita. Dodatna mu je vrijednost što potiče i probavu, a povoljno djeluje i na dišni i živčani sustav.

U našem salonu ovo ulje koristimo u tretmanima za mršavljenje i kod sportske masaže, gdje postižemo odlične rezultate.

zen spa masaze

Dobrodošli u ZEN Spa.

Izbacite štetne toksine iz svog tijela i rješite se cululita

zen spa